Tervislikud pähkli- ja datlipallid

Pähklipallid tükeldatud pähklitest ja datlitest on maitsev ja äärmiselt tervislik magustoit, mille saate valmistada vaid mõne minutiga. Tervislikud pallid pakuvad energiat, nii et saate neid süüa mitte ainult magustoiduna, vaid ka suupistena. Pange tähele, et pähklid peaksid olema röstitud ja krõbedad. Ärge kartke katsetada – segage oma lemmik pähklid või maitsestage kookoslaastudega ja avastage uusi maitseid.

Vajalik:

1 klaas datleid 
1/3 klaasi mandleid 
1/3 klaasi india pähkleid 
1/3 klaasi pistaatsiapähkleid 
2 spl kakaopulbrit 
1/2 tl lahustuvat kohvi 
Näputäis soola

Valmistamine:

Kuumutage datlid mikrolaineahjus 15-20 sekundit, et neid pisut pehmendada. Pange datlid, kakao, kohv ja sool elektripurustajasse ja jahvatage, kuni saate ühtlase pastataoline massi. Pange pähklid samasse kaussi ja lülitage hakkija uuesti sisse, kuid ärge üle pingutage – pähklid peavad jääma piisavalt krõbedaks. Eemaldage ettevalmistatud tainas ja moodustage üks hammustuse suurusega pall. Toidu maitsvamaks muutmiseks võite neid külmkapis hoida.